Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 21 juli 2008

Allemaal leuke dingen!!!

Afgelopen weekend zijn we lekker een weekendje naar Noord-Holland geweest. Als echte toeristen hebben we met een camera op de buik echt Hollandse toeristische plekjes bezocht: de Alkmaarse kaasmarkt, de Zaanse Schans en natuurlijk konden we het strand van Castricum niet overslaan. Al die foto's vragen er natuurlijk om gescrapt te worden. Ik ga van de week een hoop foto's bestellen en als ik het boekje waar ik nu mee bezig ben af heb, zullen jullie vast wel wat LO's of een mini-boekje van dit weekendje gaan zien.

Verder kreeg ik vandaag heel erg leuk nieuws van Berthine van Creabest. Ik ben samen met Alma gekozen om in hun Designteam plaats te nemen. Keileuk! Heb er al helemaal zin in.

3 opmerkingen:

Hanneke zei

Heej Karin,

Hartstikke leuk dat je bent gevraagd voor een DT, je verdient het, ik vind dat je erg mooie dingen maakt! Gefeliciteerd!!!!

Astrid Zwaan zei

Van Harte Gefeliciteerd Karin, te gek he...ik ken het gevoel wat er dan door je heen gaat....
Ik weet zeker bij het eerste pakket wat je krijgt sta je gewoon te springen van ongeduld en nieuwsgierigheid.

Succes!!

Margreet zei

Hoi Karin,
Wat gaaf dat je bent uitgekozen voor het DT van Creabest. Gefeliciteerd hoor!! Ik zie uit naar de mooie dingen die je voor ze gaat maken.

groetjes!!!