Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zaterdag 9 augustus 2008

Secret scraplifts

De afgelopen maanden hebben we met de leden van het SBF een tweetal secret lifst gedaan. Eentje was een gewone versie en de andere was een moeilijkere versie. Helaas hebben de rondes niet kunnen afmaken, omdat het forum van de week een storing had en we met een nieuw forum zijn begonnen. Daarom mogen we onze resultaten nu op onze blogs showen. En beginnen we lekker weer met nieuwe rondes!

Dit was het origineel van de normale versie van Hanny:
Photobucket

En dit is wat ik ervan heb gemaakt:
Photobucket

Deze is weer van Hanny (moeilijkere versie):
Photobucket

En dit is weer wat ik ervan heb gebakken:
Photobucket

Het lastige bij deze laatste is dat er veel met transparanten en lagen is gewerkt, maar dat dat op de foto die we kregen toegestuurd niet goed te zien was. Hanny was zo aardig een kleine tip te geven. zodat we er toch mee aan de slag konden. Ik moet trouwens erbij zeggen dat ik bij beide lifts de eerste persoon van de groep was en dat ze daarom nog heel erg lijken op de originele versie. Hoe verder de de groep ingaan, hoe meer ze gaan afwijken natuurlijk.

6 opmerkingen:

Iris zei

Hey Karin,

ontzettend gaaf gedaan hoor! Leuk idee ook van Hanny, al die krullen!

Alma zei

Je lifts zijn mooi geworden! De onderste was zeker een moeilijke versie zo te zien, maar je heb er wel wat moois van gemaakt!

Margreet zei

Wow deze zijn echt prachtig!!! Zowel die van Hanny als die van jou. Wat een werk met al die swirls!!!

Thinkie zei

gaaf hoor!

Tamara zei

Oh wat is het mooi gelukt en erg mooi gelift.

Anoniem zei

Wat een practige lo`s zeg,vind de onderste echt prachtig,nou Karin je bent een echte scrapster hoor,want zo makkelijk zagen ze er niet uit.