Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

donderdag 14 augustus 2008

My favorite drink

Je zou bijna denken dat ik een echte liefhebster van alcohol ben. Het tegendeel is echter waar. Ik vind bijna niets lekker, maar vorig jaar heb ik het rosébier ontdekt. Betje zoetig, en niet een echte biersmaak gelukkig, want anders had ik het weer niet lekker gevonden.
Een paar weken geleden heb ik er maar eens eentje op de foto gezet en tijdens de onlinecrop op het SBF gisteravond heb ik deze foto op een LO verwerkt. Ik had de sketch zelf uitgezocht (doe ik meestal) en vond hem erg leuk, maar al doende werd het maar niet wat ik in mijn hoofd had. Geen idee wat het is, misschien de kleur van het cardstock wel...

Nou ja, ik moet het er mee doen. Dit is hem in elk geval worden. Heb er deze keer weer een keer een paar detailfoto's bij geplaatst.

Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

3 opmerkingen:

Margreet zei

Ondanks dat jij niet zo tevreden bent over je lo, vind ik 'm geweldig. Ik vind het contrast juist zo leuk, daar wordt de lo zo sprekend van!!!

Thinkie zei

leuk!

Iris zei

ooh deze is ook al zo mooi! Mooi papier zeg!