Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

dinsdag 5 augustus 2008

Mini-boekje Animal Farm

Zo, het boekje waar ik de afgelopen weken met de nodige onderbrekingen aan heb gewerkt is af. In maart was Maud een dagje/nachtje aan het logeren bij ons en zijn we o.a. naar de kinderboerderij geweest. Natuurlijk moesten er toen foto's gemaakt worden. Het papier van BG had ik nog liggen van vorig jaar en ik vond het wel bij deze foto's en het onderwerp passen, dus ik heb weer een stapeltje weg kunnen werken. Heb vanwege het drukke papier er niet al te veel toeters en bellen op bevestigd.Inmiddels begin ik ook aardig door mijn fotovoorraad heen te raken, dus moet ik straks maar eens een bestelling gaan plaatsen. Pfff, vind dat altijd zoveel tijd kosten, maar ja, zonder foto's geen scrappen natuurlijk...

8 opmerkingen:

Alma zei

Wat een ontzettend gaaf boekje Karin! Daar heb je heel wat uurtjes in zitten volgens mij. Ik herken het papier van BG Periphery, erg mooi voor dit onderwerp!!

Tink zei

Daar mag je gerust trots op zijn. Wat een leuk boekje is dat geworden.

Ageeth zei

Wat een ontzettend leuk boekje is het geworden. Helemaal top.

judith_1974 zei

Wat een gaaf boekje is het geworden zeg!! Zo 1 geheel, schitterend!!

Groetjes Judith

Hanneke zei

Wow Karin, prachtig!!!!

Tamara zei

Oh das een gaaf boekje geworden zeg.
Groetjes Tamara

Margreet zei

Heel mooi!!! Maar dat zijn we wel van jou gewend!!

Boukje zei

Mooi geworden, Karin! Papier past er mooi bij en mooie letters!