Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 6 december 2009

Colors of fall

In augustus maakte Special Memories in Venlo bekend dat ze een nieuw DT-lid zochten. Ik heb alle moed bij elkaar geraapt en meegedaan. Ik bleef samen met Elske over om een projectje voor ze te maken en in november heb ik dit boekje gemaakt. Ik had er al een sneakje van laten zien laatst.

Helaas kreeg ik vandaag te horen dat de winkel gaat sluiten. Heel erg jammer natuurlijk, want scrapbookwinkels kunnen er nooit genoeg zijn. Betekent wel dat ik mijn inzending nu helemaal kan laten zien. Heb een slideshowtje gemaakt van het boekje zelf en nog een aparte voor de details.

Het papier dat we moesten gebruiken is van BG: Indian Summer en verder hebben we allerlei leuke embellies gekregen. Best een lastige papierlijn voor mij, maar ik ben uiteindelijk toch wel tevreden met het eindprodukt.

10 opmerkingen:

Ingrid zei

Sluiten? Daar kijk ik van op. Jammer! Je boekje voor de DT-call is in ieder geval erg mooi geworden.

Chantal zei

nou ja zeg, sluiten??? Bizar!!
Maar even goed heb je een prachtig boekje gemaakt! Jammer dat het DT niet doorgaat!

sam zei

heel erg mooi boekje weer! leuk al die verschillende pagina en vind je handschrift ook erg mooi!

Romy zei

Wat jammer dat de winkel gaat sluiten en dat je dus niet in het DT komt. Je boekje vind ik wel prachtig geworden. Echt een interactief albumpje met de tags erbij.

ScrapEnjoy zei

Wat een kleurig en fleurig boekje...zeker moeilijk papier om er iets mee te maken, maar het is je erg goed gelukt, super

groetjes Lilian

Jolanda zei

Jammer dat de winkel gaat sluiten. Wat heb je een schitterend boekje gemaakt, leuk met die -juist niet zo voor de hand liggende - vrolijke kleuren en mooi gedaan met de tags en uitklappagina's. Interactief is wel een mooi woord ervoor ja!

Wendy zei

Mooi boekje Karin. Beetje raar dat ze nu besluiten dicht te gaan. Erg jammer ook voor je dt call..... Je hebt er wel een leuk boekje aan overgehouden
Groetjes Wendy

Alma zei

Wat jammer Karin, heb je daar zo je best voor gedaan! Maar je boekje ziet er toppie uit, leuk met die labels etc. Groetjes Alma

Maaike zei

Superleuk boekje!! Jammer dat je nu niet verder kunt als DT lid van Special Memories....

Christel zei

Nou ja zeg! hadden ze dat nog niet zien aankomen dan? Jammer hoor dat het niet doorgaat! Maar zoals al gezegd: je hebt er wel een heel mooi boekje aan over gehouden!

Groetjes Christel