Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 29 juni 2009

Pancake en Celebrities

Eindelijk heb ik weer iets te laten zien! Heb vorige week niet veel gescrapt; had een hoop aan mijn hoofd en kwam gewoon niet aan scrappen toe. Het enige wat ik heb gedaan was een aantal bladzijden uit mijn album over Letland. Dat nadert overigens zijn einde, dus ik denk dat ik dat later deze week kan laten zien.

Maar nu dus deze 2 LO's.

De eerste heb ik een hele tijd geleden al gemaakt. We hadden op het SBF een extra ronde van de SSL en daarvoor heb ik deze LO gemaakt. Het hoekje rechtonder hoorde eigenlijk niet, maar ik vond hem daar zo kaal, dat ik dat later heb toegevoegd.

Photobucket

Photobucket Photobucket

De tweede heb ik gisteren gemaakt. Met 5 dames van het SBF hebben we gisteren hier bij mij zitten scrappen. Vast onderdeel van zo'n 'meetje' is dat we een LO liften en verder doen we dan ons eigen ding. Nou, van dat eigen ding is bij mij niets meer gekomen, want ik had helemaal geen goede voorbereidingen getroffen en kwam erachter dat ik helemaal geen 2 kleine foto's die een beetje bij elkaar passen had. Moest dus op zoek naar een paar foto's waar ik geen 'albumplannen' mee had en daar papier bij zoeken. Dat viel al niet mee. Toen dat eenmaal gelukt was (toen was het inmiddels al middag) kreeg ik gewoon het juiste scrapgevoel maar niet te pakken. Het was dus een bevalling, maar uiteindelijk heb ik hem 's avonds (na een pizza), toen de meeste dames al naar huis waren nog afgemaakt en uiteindelijk ben ik er nog best tevreden over geworden ook.

Photobucket

Photobucket Photobucket

8 opmerkingen:

Chantal zei

Oh das wel een hele lekkere gevulde pannekoek zeg. Leuke lootjes allebei, ookal was het een zware bevalling.

Ikke zei

Leuke lootjes geworden zeg... Die pannenkoek ziet er echt wel lekker uit!

Maud zei

Ooh die eerste had ik nog niet gezien. Heel erg mooi hoor die. Het is dan ook een prachtige lift. Mooie kleuren

Wendy zei

Ik vind hem echt superleuk geworden hoor Karin. En ja het was een hele bevalling dat hebben we mee mogen maken. Nog bedankt voor de gastvrijheid het was echt super.
Groetjes Wendy

sam zei

leuke lo's en wat een pannekoek!! huge!! groetjes sam

Karin zei

Ik vind beide LO's erg leuk, maar van die bovenste krijg ik echt lekkere trek...:)

Claudje zei

Jouw lootjes zien er weer super uit!!!

Cora Hoekstra zei

Ik heb eens op de blog zitten sneupen, en wat maak jij mooie dingen.Je hebt ook prachtige foto`s

Oant sjen