Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

vrijdag 13 februari 2009

Schandalig geshopt...

Ik liep al dagen te twijfelen of ik nu wel of niet een keer naar Almere zou rijden om eens bij Dolls & Decorations (was ik dus nog nooit geweest) en bij Essies te gaan shoppen. Almere is een heel eind rijden hier vandaan, maar heb uiteindelijk besloten om toch maar te gaan. Ben eigenlijk blij dat ik bij Dolls in een winkel kwam waar al best veel papier op was, want anders was het helemaal erg geworden met kopen denk ik... Waar ik heel verbaasd, maar wel blij, over was, was dat er een purple cow snijapparaat stond. Met een korting van 40% is dat ineens een heel aantrekkelijke aankoop. Verder natuurlijk een heleboel klein spul en toch ook nog wel erg mooi papier. En een aantal BIA-dingen.

En nu is het echt weer afgelopen met kopen, het is echt te zot geweest de afgelopen weken, dus nu moet ik eerst weer maar eens een hoop gaan scrappen. Weet inmiddels bijna niet meer wat nou leuker is: het shoppen of het scrappen zelf.

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket

Fijn weekend allemaal!

10 opmerkingen:

Wendy zei

Wow Karin dat is idd de moeite geweest om zo'n eind te rijden. Ziet er allemaal erg leuk uit. Ik ga morgen nog even naar scrapland Breda om mijn volle kaarten in te leveren. Hopelijk hebben ze daar ook nog wat leuks in de winkel. Groetjes Wendy.

Chantal zei

Geweldig geshopt. Ik denk dat we zo van het scrappen houden omdat we dan iets hebben waarbij we niet uitgeshopt raken. Veel plezier met je super aankopen.

Maureen zei

Wow wat een super aankopen heb je gedaan Karin! Valt me reuze mee wat er dan allemaal nog "over" is!

Anoniem zei

Zoo karin je kunt weer ff vooruit,ziet er goed uit,ik vind het erg jammer dat Petra stopt,kwam er graag en ze heeft mooie scrap spullen,veel plezier ermee.

ScrapEnjoy zei

Karin....wat heb je lekker veel en mooi spullen gekocht.
Jij kan wel weer eventjes vooruit, dus meis freubelse.

groetjes Lilian

wendies scrappings zei

sow Karin!!! Lekker geshopt joh!
Geniet er maar lekker van ennuh.... het shoppen is vaak net zo leuk (soms leuker) als het scrappen he :D

Tammietam zei

lekker geshopt meid :) je kan nu zeker weer even vooruit ;) xx Tamara

Inge zei

zo jij hebt lekker geshopt! Erg leuk papier heb je nu zeg!! En nu inderdaad maar weer aan de scrap om alle aankopen van de laatste tijd op te scrappen!!! Veel plezier ermee.

Groetjes Inge

Caroline zei

Jij hebt je ook lekker uitgeleefd... Wat is dat toch met scrapsters.. haha
Groetjes, Caroline

Henny zei

Zo dat is zeker veel zeg. Maar hebben scrappers niet allemaal last van koopziekte. Doe er wat leuks mee.

Groetjes Henny