Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 8 februari 2009

Getagged

Afgelopen week ben ik door drie collega-scrapsters (Hanny, Natacha en Mariëlle) getagged. De vraag is om de 6e foto van de 6e map van je pc op je blog te plaatsen en daar iets bij te vertellen. Vervolgens tag je dan weer 6 nieuwe bloggers door een berichtje op hun blog achter te laten en dan gaat het balletje zo verder. Altijd leuk en spannend om te ontdekken welke foto je dan tegen komt.

Ik kwam uit bij deze foto.
Photobucket

Hij is in september 2007 gemaakt in Madame Tussaud's. We waren een dagje met mijn moeder en haar vriend in Amsterdam en ik had kaartjes gewonnen voor het wassenbeeldenmuseum, dus daar moesten we zeker even heen. Shazli wilde met een heleboel mensen die hij wel kan waarderen op de foto. Nelson Mandela was zijn grote favoriet, maar ja, dat was niet de 6e foto in het 6e mapje... Hier staat hij dus naast Wim Kok. Of beide heren nou veel of juist geen verstand van geldzaken hebben laat ik maar even in het midden... hihi.

En nu mag ik ook weer 6 mensen taggen.

Wilma
Inge
Renny
Margreet
Renske
Wiebine

Meiden, ben benieuwd met wat voor foto jullie komen.

4 opmerkingen:

Carrin zei

Thank you so much for your nice comment on my blog!! ;) Wich I could understand your writing here.

Margreet zei

Hoi Karin, wat leuk dat je mij hebt getagd. Ik was ook al getagd dus zal ik voor jou een andere foto uitzoeken, de 5e van het 5e mapje ofzoiets. Ik heb net mijn documenten opgeschoond dus ik zal even moeten zoeken. Het komt eraan, hoor!!

groetjes, Margreet

natacha zei

leuk dat je mee gedaan hebt karin
groetjes natacha

Angelique zei

Hey Karin, wat hebben we toch een mooie man he, hihihi, en dat durf ik wel te zeggen want die van mij en van jou lijken wel heel veel op elkaar! Ik vind het een hele leuke foto van Shazli