Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 22 december 2008

Nieuwste aankopen

Vorige week ben ik uiteindelijk toch maar eens op het Net gaan speuren naar een roze Zutter Bind it all. Nou zeg, dat was nog een hele tour om er eentje te vinden: ze leken overal uitverkocht te zijn. Uiteindelijk zaterdag even naar Doorn gebeld en daar hadden ze er nog eentje staan! Ik helemaal blij de auto in om hem te gaan halen. Natuurlijk ook nog wat andere leuke dingetjes meegenomen, maar ik heb me keurig gehouden aan het 'papierverbod' dat ik me begin november voor drie maanden heb opgelegd.

Photobucket

Photobucket

Verder heb ik de laatste drie weken eigenlijk niet of nauwelijks gescrapt. Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik een mini-boekje van de vakantie weer even opgepakt en daar hoop ik de komende dagen nog mee verder te gaan. En dan heb ik gelukkig vakantie en kan ik even lekker aan de scrap. Heb nog wel wat foto's liggen waar iets mee te doen valt. Binnenkort is er dus weer eens iets van mijn scrapsels te zien hier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Karin dat ziet er weer super uit. Veel plezier met je BIA en met de rest van het moois.

Groetjes Wendy

Chantal van de Kant zei

ziet er goed uit wat je allemaal gekocht heb.
Enne van dat papierverbod ken ik, maar intussen koop ik me suf aan andere dingen....
Groetjes en fijne feestdagen
Chantal

Anoniem zei

Leuke frutsels heb je gekocht en dat is echt een goeie aanwinst de BIA,kun je veel leuks mee doen,veel plezier ermee,groetjes Joke.