Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

donderdag 20 november 2008

En alweer kerstkaartjes

Gisteren eerst maar een de scrapboel opgeruimd. Het leek wel of er een bom ontploft was... wat een zooi was het op tafel, op de grond, op de kastjes en krukjes om me heen. Waar eigenlijk niet?! Ook al mijn clearstamps eens goed schoongemaakt en toen weer op een veel geordendere tafel aan de scrap. Lekker werken is dat toch weer (even)! Heb weer een aantal kerstkaarten gemaakt, deze keer allemaal op een rode achtergrond.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Ben nu zo ongeveer op de helft denk ik.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn weer leuk geworden zeg,pff wat ga jij snel,ik moet echt haast gaan maken,anders kan ik maar 3 mensen blij maken haha,groetjes Joke.

Wiebine zei

Wat een superleuke kaartjes heb je weer gemaakt zeg, en eh... ik heb een verrassing voor je op mijn blog,
groetjes,

Margreet zei

Leuk, Karin. Jij bent lekker op dreef zeg!! Ik zie allemaal bekend papier voorbij komen. Erg mooi gedaan hoor!! Je familie/vrienden/kennissen zullen vast blij zijn met zo'n mooie kaart.

Marije's Scrapsels zei

Heel gaaf zeg, al die kaartjes!! Ik vind het ook zo knap dat je de discipline hebt om al je kerstkaartjes zelf te maken, ik kan je vertellen...ik heb hem niet! hahaha

Liefs, Marije

Alma zei

Jij schiet lekker op Karin! Mooie kaartjes zijn het geworden!

Boukje zei

Knap dat je al zo ver bent! Leuke kaartjes, dat ribkarton geeft ook een leuk effect!
Groetjes Boukje

Anoniem zei

Nou die zien er weer keileuk uit Karin.

Groetjes Wendy

Angelique zei

Leuk zijn ze weer Karin, je gaat als een tierelier met de kaartjes. Ik heb er even geen zin meer in om kaartjes te maken, gek he

groetjes Angelique

me-bear zei

Zo je bent weer druk bezig geweest! leuk allemaal op een rode ondergrond. En toch allemaal weer heel anders. Zie een aantal dingen die ik erg leuk en origineel vind. Zoals de ribbelkarton-kerstboom en de 'kalender' met eyelet bevestigd... leuke hoe je de teksten hebt gedaan.
Kortom: super kaartjes!
Groetjes, Monica

natacha zei

deze zijn terug heel leuk
voor jou staat er ook nog een award
op mijn blog :-)
groetjes natacha

Staci zei

Thanks so much for stopping by my blog the other day karin! What gorgeous cards! I'm so envious of people who are good at making cards - i'm totally card challenged, lol!