Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 7 november 2011

Klusalbum

Ruim een week geleden kwam een groepje scrapvriendinnen met een paar van hun mannen naar Oosterhout om me te helpen met een hoop klussen (waar ik door omstandigheden maar niet aan toe kom) hier in huis die maar bleven liggen. Tijdens een crop een paar weken daarvoor kwam Ingen met dit idee en ik mocht niet weigeren... Ik voelde me toen echt wel even heel erg in de war: aan de ene kant natuurlijk helemaal ontroerd dat mensen dit voor me wilden doen en tegelijkertijd toch ook moeilijk om hulp te accepteren. Maar wat ben ik blij dat ze zijn geweest!!!

Aan het eind van de dag kreeg ik ook nog een eens superleuk album met daarin de foto's van de klussen en lieve kaartjes en wensen voor mij en Shazli. En daar hield ik het echt niet droog bij natuurlijk.

Dit is het album:Shazli kon op deze manier ook zien wat er allemaal gedaan is die dag en was ook helemaal ontroerd door alle lieve woorden die erin te vinden zijn.

Meiden en mannen, ook degenen die op afstand hun ding hebben gedaan, nogmaals hartstikke bedankt. Jullie zijn goud waard! X voor jullie allemaal!

7 opmerkingen:

Ingen zei

Het album is inderdaad ontzettend mooi geworden. Goed ook dat Shazli hierdoor een beeld heeft gekregen van wat er thuis allemaal gebeurt was en wie er waren. Maar hij heeft het inmiddels ook in het echt kunnen zien natuurlijk :-)

Wiebine zei

Wat een geweldig idee van deze scrapvriendinnetjes om je op deze manier te helpen en wat heb jij er een mooi album van gemaakt zeg,
groetjes,
Wiebine

Chantal zei

Leuk dat we voor Shazli een beeld hebben kunnen scheppen van wat er allemaal gedaan is. Album is super!!

Femke scrapt zei

hoi hoi, Hij is echt super geworden!
Je verdient het en heel eel plezier met je scrap aankopen!

groeties femke

Margot zei

een mooie herinnering aan deze dag!

* Daniëlle * zei

Wat ontzettend lief van hen om jullie zo te helpen. En er ook nog eens met een fotoalbum een herinnering aan te maken. Geweldig!

Anja (scrappie) zei

Prachtig album hoor en fijn dat Shazli hierdoor een beeld kreeg wat er allemaal gedaan is.