Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

vrijdag 20 mei 2011

Gecropt bij Maaike!

Afgelopen zaterdag ben ik bij Maaike gaan croppen met een heleboel andere dames en het was keigezellig. Ik heb maar liefst 3 LO's gemaakt. Of in elk geval voor een groot deel. Had niet zoveel meegenomen, dus ik heb ze begin deze week thuis afgemaakt en dit is het resultaat:

Dagje Dolfinarium:
Photobucket

Photobucket Photobucket
Photobucket

Gele klaprozen:
Photobucket

Photobucket Photobucket

En de nieuwe ik:

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket

Denk dat ik de komende weken niet veel scraptijd zal hebben, maar dit heb ik toch maar weer lekker gedaan. Wat hebben we toch een geweldige hobby!

7 opmerkingen:

Maaike zei

Helemaal super geworden!!! Erg leuk om nu het eindresultaat te zien... En je bent effe lekker van de straat geweest! Heerlijke combi toch? Dikke knuf!

sam zei

wauw wat heb je veel gedaan! alle 3 erg leuk! groetjes sam

Chantal zei

Wat zijn ze gaaf geworden. Weet nog dat je met de eerste sketch begon en zei dat je hem nogal kaal vond. Vind dat dat aardig weg is..... Ze zijn super!

angelica zei

amai vindt ze alle 3 heel mooi
de eerste en laatste zijn mijn favortieten

groetjes

mariska zei

Prachtig allemaal! Maar wow Je ziet er geweldig uit op de onderste lo!!

Groetjes Mariska

Maryke zei

Ze zijn prachtig geworden!
En 3 lo´s gemaakt op een crop??? Hoe doe je dat???

Anja (scrappie) zei

Zo dan Karin wat een prachtige lootjes zeg, zie hele mooie franse stempels, hi,hi. En dat laatste lootje vind ik toch echt het mooiste geweldig hoor.