Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zaterdag 19 februari 2011

Aankopen laatste weken

Ik zie dat ik alweer een maand niets heb gepost. Toch heb ik wel gescrapt; ben namelijk 2 weken geleden op scrapweekend geweest met 29 andere van papier en schaartjes blij wordende dames. Tijdens dat weekend heb ik een groot deel van een mini-album gemaakt, maar dat is nog niet af, dus dat laat ik nog even niet zien. Wat ik wel kan laten zien zijn de aankopen die ik toen heb gedaan en ook de prachtige stempels die ik uit Frankrijk heb laten komen.

Photobucket

Photobucket

Verder heb ik afgelopen week een 14-tal ATC'tjes gemaakt met het thema vintage. Helemaal niet mijn ding normaal gesproken, maar een swap is altijd leuk, dus vandaar! Komende week mag ik deze laten zien, want de kaartjes moeten nog geruild worden.

Fijn weekend allemaal!

3 opmerkingen:

Martine zei

Ik zei het al op het forum... en inderdaad ik ben nu nog meer jaloers... jij hebt die gave stempels uit Frankrijk, die met die ruitjes enzo (rechtsboven op de foto) die vind ik echt helemaal super! Veel plezier ermee!
Groetjes, van een meisje dat ook blij wordt van papiertjes en schaartjes (hihi)!

Anja (scrappie) zei

Prachtige aankopen Karin en mjummie he die stempels blij dat het je toch gelukt is en heel veel plezier ermee maar dat zal wel lukken. Let alleen op die l'encre et l'image stempels plakken erg en werken niet zo goed met stazon. Een vriendin van Monique zei dat je ze eerst moest schoonmaken en dan pas stempelen.

Chantal zei

Getver de getver wat een prachtige stempels heb je gekocht, kom je in november weer naast me zitten? Of moet ik ze zelf aanschaffen. Ben vreselijk jaloers hoor, want er zitten wel heel veel beautys tussen.
Veel plezier ermee.