Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 17 oktober 2010

4 weken verder...

... en nog steeds heb ik niet gescrapt. Ben wel vorige week zaterdag naar de forumdag van het SA-forum geweest, heb er veel gekletst en leuke dingen gekocht, maar gescrapt heb ik niet. En thuis heb ik er nog steeds geen tijd voor... Ik heb wel allerlei dingen die ik wil gaan maken in mijn hoofd, maar ja, nu de tijd nog vinden. A.s. vrijdag komen er in elk geval 2 scrapdinnetjes hier scrappen, dus dan gaat het zeker gebeuren. En daarna heb ik een weekje vrij, dus hopelijk heb ik dan ook even wat meer ruimte om iets voor mezelf te doen. Even lekker afleiding van alle zorgen doet me hopelijk goed.

4 opmerkingen:

sam zei

begrijpelijk! Hoop dat je snel weer een beetje tijd voor jezelf kunt vinden en natuulijk wil ik je nog steeds veel sterkte wensen met alles!

wil zei

ge niet er dan van even wat voor je zelf mag hoor heel veel strekte en hopelijk kan je beetje hobby doei

Angelique zei

Lieve Karin, ik heb bewondering hoe je dit allemaal draagt en ondergaat, ook al heb je weinig keuze! Je bent zelf nog herstellende van een operatie en dan dit erop, dat zal niet echt bevordelijk zijn.... Ik wens je vrijdag heel veel plezier, en wat goed van je dat je dit soort dingen toch weer oppakt. Geniet ervan en ik wens je heel veel plezier en inspiratie,

groetjes Angelique

Alma zei

Dag Karin,
Jullie zijn nog steeds in mijn gedachten. Heel veel sterkte en hopelijk put je wat energie en inspiratie uit je hobby.

Lieve Groet,

Alma