Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

vrijdag 23 april 2010

Online crop: Icecream

Voor een online crop eerder deze week heb ik deze LO gemaakt. Heb hem meteen ook gemaakt voor het DT van Creabest. Had deze keer een paar papiertje uitgekozen die ik normaal gesproken niet snel zou kopen: pastelkleuren dus. Ik wilde proberen hem niet heel soft te maken, maar toch een beetje te laten knallen qua kleuren. Vandaar dat ik er toch een aantal wat hardere kleuren bij heb gebruikt. Jammer genoeg is de achtergrondkleur niet zo mooi op de foto: het is Juneberry cardstock, echt precies de kleur van het donkerste roze in het papier, maar op de foto komt het veel paarser (?) over. Uiteindelijk is hij niet helemaal geworden zoals ik had gehoopt... Durf er echter ook niets meer aan te veranderen, want ik heb er al zoveel bij gedaan en daardoor is het al met al een behoorlijk druk lootje geworden. Ik doe het er dus maar mee.

Photobucket

Details: voor de kersjes op het ijsje heb ik een klein bradje gebruikt: Photobucket

Photobucket

4 opmerkingen:

Chantal zei

Het is wel een leuk lootje, maar ook niet mijn ding. Het doodelrandje langs de buitenzijde vind ik op dit lootje storend, terwijl als het er niet zou staan het misschien weer te leeg is ?!?

Maryke zei

Heel erg leuk geworden. Leuk dat je brads op de ijsjes hebt gedaan.

marenmat zei

Ik vind de LO juist heel erg leuk geworden! En de doodles vind ik ook helemaal niet storend, maar erg vrolijk. Iedereen zijn mening, hahaha.
Het is altijd moeilijk om uit je 'comfortzone' te werken, maar het gaat je (mijns inziens) prima af!!

Lischa zei

Ik vind hem ook hartstikke leuk

groetjes jolanda