Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 11 april 2010

BOM 2010, de G

Ik heb vandaag heel voorzichtig en heel langzaam geprobeerd te scrappen. Ik verveel me rot nu ik met een hand niet veel kan doen. Heb al uuuuuuuren achterstallige tv-series gekeken, een paar boeken en wat tijdschriften gelezen en lekker veel geslapen, maar nu begint de verveling toch wel toe te slaan. Ik kan niet autorijden, dus ook niet even ergens heen... Vandaar dat ik ben gaan proberen een klein scrapwerkje te maken. Moet zeggen dat het niet mee viel, met een hand. Kan er gewoon niets mee vasthouden en dan wordt het lastig en ik merk nu dat de hand nog wat dikker is geworden dan hij al was en vooral stram. Bah, dit is me allemaal toch wel een beetje tegen gevallen.

Maar goed, dit is de pagina die ik gemaakt heb voor mijn BOM:

Photobucket

Vind hem nog best leuk geworden ook. als ik dat van mijn eigen werkje mag zeggen tenminste...

9 opmerkingen:

Miranda zei

hij is super karin!

Margreet zei

Ik vind 'm ook super en dat met een hand!!!
Beterschap hoor!

groetjes, Margreet

Alma zei

Leuke Lo Karin, grappige foto's! Sterkte met je hand!!

sam zei

erg leuk! sterkte met je hand, hoop daat het gauw beter gaat

Maryke zei

Hij is gaaf geworden! Knap met 1 hand. Heel veel sterkte met je herstel!

me-bear zei

Hij is super gaaf geworden!!! En dat allemaal nog met een pijnlijke, niet meewerkende hand. Erg herkenbaar om dan tóch niet dat rust houden vol te kunnen houden ;)
Ik ben trouwens niet overgestapt op digiscrappen hoor. Zou het papier en de lijm en zooi niet kunnen en willen missen! 't Is iets wat ik er als extra hobby bij doe (ik had nog niet genoeg... *proest*) Het lijkt nu even veel, omdat ik eens per maand al het digitale werk van een hele maand op m'n blog plaats ;)
Jij heel veel sterkte en vooral beterschap met je hand!!!
Liefs, Monica

Margriet zei

Nou, ik vind hem hartstikke leuk, en dat met één hand. Kan je nagaan wat het straks met 2 handen gaat worden. ((-;

Petra zei

Een superleuk lootje is het geworden. Doe je niet te veel met je hand anders duurt het herstel alleen maar langer dan nodig is en dat zou toch jammer zijn. Moet je nog langer met 1 hand scrappen.

Renate zei

Hij is super, ondanks dat je maar 1hand kunt gebruiken.
Beterschap verder.

Groetjes Renate