Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

woensdag 6 januari 2010

BOM 2010

Vorige week hoorde ik dat Monique op het forum van de Scrapotheek een ABC-BOM 2010 ging organiseren. Nu wil ik dat al maken sinds ik scrap geloof ik, maar het kwam er steeds maar niet van. Dit leek me een uitgelezen gelegenheid en ik heb me dus aangemeld op dat forum. Maandag is de eerste opdracht gegeven, maar ik moest natuurlijk eerst een kaft maken en dat is gebeurd inmiddels. Ik ga mijn BOM helemaal op craft cardstock maken, maar wel verschillende papierlijnen gebruiken. Goede manier om ook eens restjes te gebruiken.

Dit is mijn voorkant geworden:
Photobucket

Dit is de binnenkant (met pockets, ideetje van Marjan!):
Photobucket

En dit de achterkant:
Photobucket

Photobucket

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, heb ik een stukje stof gebruikt voor de cirkel. Kant en klaar hoor, met lijmlaag. De grote letters die ik heb gebruikt zijn van SR en daar heb ik met een inktkussen opgedrukt, zodat je een beetje het patroon van het stempelkussen ziet. De kleine letters zijn flockstickers en ook die heb ik bewerkt met het inktkussen. En de allerkleinste letters zijn gewoon stickertjes van papier.

De eerste opdracht moet ik nog maken, maar ik heb 2 weken de tijd en moet er nog een foto van maken, dus die volgt nog.

5 opmerkingen:

Maaike zei

Ziet er mooi uit... Ben benieuwd naar de vulling! ;-)

Alma zei

Erg mooi! Ik wil ook al een tijd een BOM maken, komt er ook maar niet van ;-)

Thinkie zei

leuk!

Je@net zei

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, Karin!
En je BOMboek ziet er al mooi uit. Veel succes!

Marjan zei

Een veel belovend begin!!

Maar uhh...bedoel je mij als het om de pockets gaat??? (bloos)