Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 1 november 2009

Weer eens een LO voor het Egypte-album

Natuurlijk heb ik tussen het shoppen door ook nog lekker zitten scrappen. Ik had al een hele tijd niets meer aan mijn album met de foto's van onze Egyptevakantie afgelopen maart (ja, ik weet het, ik loop hopeloos achter) gedaan, dus heb ik besloten om dit weekend en komend weekend (als we op scrapweekend naar Groningen gaan met het SBF) daar maar eens flink aan te gaan werken. Gisteren heb ik er bijna gemaakt. Dit is de ene (met dank aan Martine voor de titel), over de andere ben ik nog niet tevreden, dus daar moet ik nog eens een paar keer goed naar kijken. Wel weer even wennen om zo rustig te scrappen, want dat is hoe ik dit album wil hebben: rustig waardoor de foto's echt eruit springen en de aandacht daarheen gaat.

Photobucket

6 opmerkingen:

Martine zei

Ik vond het supergezellig gisteren op de forumdag!

Je layout is super geworden! Ik vind dat juist wel mooi dat rustige! En die titel... graag gedaan!

Groetjes, Martine

Chantal zei

Mooi hoor, een rustige LO met de nadruk op de foto!!

Inge zei

Hallo Karin, ben blij dat ik op jouw blog 'gestuit' ben! Je maakt supermooie LO's en gebruikt mooie kleuren en papier. Kan ik nog een hoop van leren! Groetjes, Inge

Petra zei

Hij is echt heel mooi, ik vind het rustige ook heel goed bij je foto passen. Je foto is echt prachtig, die verdient alle aandacht, en je cirkels met Puffy, zijn goed gelukt zeg!
Liefs Petra

Maryke zei

Je lo is prachtig geworden!

Ik vind het knap dat je zover bent gekomen op de forumdag!

Jill zei

Hele gave lo, Karin. Simpel maar supermooi! Mooie kleurencombi ook.

groetjes, Jill