Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

woensdag 11 november 2009

Veel superleuk nieuws!

Jeetje, ik zie dat ik al ruim een week niet heb geblogd. Maar dat betekent gelukkig niet dat ik niet heb gescrapt en dat er niets leuks te melden is. Integendeel!

Ten eerste ben ik afgelopen weekend met een stuk of 27 scrapvriendinnetjes op scrapweekend in Midlaren geweest. Op de heenweg ben ik met Marieke in Doorn gaan shoppen en natuurlijk heb ik weer een hoop gekocht. Daarna zijn we doorgereden naar het hoge Noorden en daar aangekomen hebben we van vrijdagavond tot en met zondagmiddag heerlijk gescrapt. Ik heb maar liefst 6 LO's voor mijn Egypte-album gemaakt en verder ben ik begonnen aan een soort boekje voor mijn neefje. Ik heb nog niets op de foto gezet, maar dat gaat als het licht de komende dagen een keer een beetje oké wil zijn wel gebeuren hoor. Maar vanavond lekker het boekje afmaken.

Ten tweede heb ik een prijsje gewonnen! Ik doe eigenlijk nooit mee aan wedstrijden, maar op het SA-forum was een wedstrijd waar je een LO moest maken met zomerfoto's en cirkels. Nou heb ik wel iets met de zomer en ook wel met cirkels, dus ik heb een keer mee gedaan en nog gewonnen ook. Dit was de LO: Photobucket

En dit is de prijs: Photobucket

Het leuke is dat ik nog nooit iets heb gemaakt dat echt vintage is en dat ik afgelopen weekend toevallig tegen iemand zei dat ik het toch wel eens wilde gaan proberen. Krijg ik vandaag dus een prijsje in de vintage stijl. Bestaat toeval dan toch?!

Heb ik nog meer te vertellen? Ja! Ik sta in de Booooordevol van Pipoos. Heb er de roze Bind-it-all voor gedemonstreerd. Was erg leuk om te doen.

Als dat geen leuke nieuwtjes waren! Ga nu even aan de scrap voor we gaan eten. Kijken of het lukt het boekje nog af te krijgen vandaag.


3 opmerkingen:

Judith zei

Wat een boel leuke dingen Karin!!! je lo van de zomer is ook wel prachtig zeg, een terechte winnaar!!

Verder alles goed met je??

Groetjes Judith

* Daniëlle * zei

Nogmaals gefeliciteerd! Dit vond ik ook wel een erg leuke, helemaal zomerse LO!
Hahaha, weet je welk woord ik in moet typen om mijn reactie te plaatsen? ovenpa... ;-)

Riëtta zei

Leuk dat je gewonnen hebt Karin, had ook op jou gestemd! Vond/Vind hem echt toppie!!