Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 25 oktober 2009

Scrapshoppen!

Gistermorgen ben ik tegen kwart voor 9 met een niet bepaald fit hoofd en lijf in de auto gestapt om Carla op te halen en dan in Den Helder en evt. nog in Zwanenburg te gaan scrapshoppen. Voel me al dagen helemaal niet goed, maar deze afspraak hadden we al heeeeeeeeeeel lang geleden gemaakt en we hadden hem al een keer moeten verzetten, dus ik heb het toch maar erop gewaagd. Gelukkig wilde Carla wel rijden op de heenweg en kon ik rustig zitten. Het is een heel eind rijden, maar al kletsende ging het toch snel en om 11 uur waren we er. Wat een superwinkel zeg!!! Echt zeker de moeite waard om er die afstand voor af te leggen. Het is voor mij (denk voor ons) niet de laatste keer dat we er geweest zijn. Om 2 uur waren we uitgekocht. We zijn een broodje gaan eten en daarna nog even naar Scrapart geweest. Daar heb ik nog een paar kleine dingen gekocht en Carla heeft er die mooie nieuwe bloemenponsen van Nellie Snellen gekocht. Ik heb me een keer verstandig gedragen en ze niet gekocht.
Toen weer terug richting het Brabantse land en om goed 6 uur was ik weer thuis. Met een lege portemonnee, maar een goed gevoel over mijn nieuw aanwinsten.

Photobucket

Hier een overzichtje van wat er in mijn mandje zat:Papier heb ik meestal aan beide kanten gefotografeerd. Heb papier van American Crafts, Jillibean Soup, Scrap within Reach, Bo Bunny dots en ook nog dotscardstcok van een ander merk, wat losse leuke vellen van diverse merken, Three bugs, Fancy Pants, October Afternoon (diverse lijnen) en heleboel knopen, lintjes/kantjes en touw, thickers, stickers, wat brads, veel bloemen (toch weer), een albumpje, lijm, handig formaat clearblock, soufflépen, stempels, pearls, en nog wat kleine leuke dingen om albumpjes mee op te leuken.

Al met al een supergeslaagde dag dus! Nu alles nog opruimen...

24 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Ziet er geweldig uit Karin, leuk om dit samen te doen. Veel plezier met je aankopen, misschien lukt het mij ooit ook nog een keer om richting Den Helder te gaan. Er zit een leuke camping in de buurt heb ik mij laten vertellen, haha...groetjes, Wendy.

manja zei

Nou dat ziet er allemaal super uit zeg!!
Groetjes Manja

marjan zei

Heerlijk zo'n dagje shoppen !!!
Zie ik de nieuwe october afternoon....ik ben jaloers;)
Veel plezier ermee!!!

Alma zei

Wauw, wat een gave dingen zeg! Daar kan je weer leuke LO's mee maken!

sam zei

erg leuke spulletjes heb je gekocht! je kan weer even vooruit :) groetjes sam

Riëtta zei

dat ziet er super uit allemaal... moet toch ook maar eens een keer een rit eraan wagen...

veel plezier met je nieuwe spulletjes!

Groetjes,
Riëtta

Heleen zei

wat een leuke spulletjes heb je gekocht in den Helder, echt een superwinkel! Ik ga ook graag een weekendje naar Texel en dan, vlak voor de boot, rechtdoor richting Simpel Scrappen.
|Veel succes met het opruimen van je spulletjes!
groetjes,
Heleen

Suzanne zei

Gezellig zo'n dagje. Simnpel scrappen lijkt me inderdaad een geweldige winkel, maar is voor mij echt te ver helaas. Veel plezier met je nieuwe spullen.

Margreet zei

O wat een leuke spulletjes en een mooie foto van jou en Carla. Dan moet ik de reis die kant op ook maar es wagen als dat zo'n mooie winkel is.
Veel plezier met je aankopen.

groetjes, Margreet

lieke zei

wat een super leuke spullen heb je gehaald!
heel veel plezier ermee!!(zal vast we lukken!)

groetjes lieke

Patricia zei

Mooie foto, volgens mij hebben jullie een super dag gehad. Leuke spullen heb je gekocht!!!!
Groetjes
Patricia

Hinke zei

Wat een super aankopen Karin.
Kan me voorstellen dat het de moeite waard was om zo'n eind te rijden.

Groetjes
Hinke

Loes zei

Wat veel leuke spulletjes! Dat was het reisje wel waard zo te zien!

Nancy Feer zei

Wat een leuke spullen! Heel veel plezier er mee!

Wendy zei

Wat een supergave papiertje zijn er weer met jou naar huis gegaan. Top. Veel stipjes. Jammer dat ik niet meekon. Wil graag nog eens in die winkel snuffelen....

Tot zaterdag.
Groetjes Wendy.

irene zei

Leuke dingen heb je gekocht Karin. Den Helder staat ook nog altijd op mijn verlanglijstje om naar toe te gaan.groetjes Irene

* Daniëlle * zei

Oh, je bent goed 'los' gegaan zeg! ;-) Leuke thickers, stickers en ik zag ook mooi papier. Die winkel staat ook nog op mijn lijstje om eens te bezoeken.

Heidie zei

wat een leuke spullen heb je gekocht. Heel veel plezier er mee.

groetjes Heidie

Christel zei

Ik vind de foto van jou en Carla ook super leuk! Als ik er in de buurt kom zal ik die winkel ook eens bezoeken, je bent goed geslaagd!

Groetjes Christel

Inge zei

Hé wat een leuke foto van jou en Carla!! En wat een super aankopen, ik zag wel een aantal hele leuke vellen papier voorbij zoeven! Veel plezier ermee hoor!

Liefs Inge

Wiebine zei

Hele leuke aankopen Karin en wat leuk om dit samen te doen. Prachtige winkel he, ik ben er één keer geweest en kon er de hele dag wel rondlopen. Zoveel leuks lag er.
Al bijna 15.000 bezoekers op je blog ? super zeg, van harte gefeliciteerd,

Kruimel zei

OMg meis wat heb jij je lekker laten gaan!!! jij hoeft je geen zorgen te maken om de komende regen periode je zal je niet vervelen

xmelisx zei

Wauw wat veel spulletjes!! Helemaal leuk, heel veel plezier ermee!

wobgirl zei

Super aankopen Karin!
Simpel Scrappen is idd een superwinkel, alleen vind m'n portomonnee het er niet altijd even gezellig...hahaha.
Het zit voor mij op slechts 20 minuten afstand :$

Heel veel plezier met je aankopen, ben benieuwd naar je creaties ermee :)