Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zaterdag 3 oktober 2009

2009

Deze week kreeg ik op het SA-forum van Chantal de volgende uitdaging: Je hebt een moeilijk jaar achter de rug. Maak een LO waarop je heeeel veeeeel journalling toepast. Ik moest er even over nadenken; had geen idee wat voor foto ik hiervoor zou kunnen gebruiken, maar toen ik vanmorgen eens wat mapjes op de pc doorkeek, kwam ik deze foto tegen. Na een moeilijke dag zijn we 's avonds lekker een paar uur in de polder hiernaast gaan lopen. Genieten van het mooie weer, de natuur en vooral even lekker helemaal leeg raken van alle gedachten die in mijn hoofd zaten te wroeten. En moe worden op een andere manier!

Photobucket

Photobucket Photobucket

2 opmerkingen:

Chantal zei

Ik hoop dat de uitdaging je ook weer een stapje verder heeft geholpen. Mijn ervaring is door er over te schrijven, maak je ook je hoofd leeg. Ik heb bewondering voor het feit dat je de uitdaging aandurfde en ben super blij dat je er zo'n prachtig mooi lootje van hebt weten te maken. You rock girl!! Enne je komt er wel hoor!!
Liefs
Chantal

sam zei

hele mooie layout!!!