Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 6 oktober 2008

Eindelijk weer gescrapt!

Pffff, wat was vorige week toch een drukke week. Heb het gevoel dat ik alleen maar heb lopen rennen en vliegen. Van scrappen kwam dus niets helaas.
Gelukkig heb ik afgelopen zaterdag de schade een beetje in kunnen halen. Scraps in Nieuwerbrug bestond 1 jaar en dat werd gevierd. Monique had een scrapmarathon georganiseerd: 12 uur scrappen!!! Dat lijkt een hele tijd, maar dat is echt zooooo snel voorbij, zeker als je ook nog een beetje wilt bijkletsen en af en toe zo'n leuke workshop mag volgen. Het boekje waar ik 2 weken geleden tijdens de forummeet aan begonnen was, was dus weer niet af. Wel had ik een superleuk lijstje gemaakt tijdens een workshop van Hanny.

Photobucket

Een paar detailfoto's nog even:

Photobucket Photobucket

De zwarte hoekjes en bloemetjes zijn gemaakt van een oude fietsbinnenband. Werkt echt super en voor je het weet heb je hartstikke leuke embellishments gemaakt. Op Hanny's blog vind je meer uitleg hierover (en nog heel veel andere superleuke ideetjes).

2 opmerkingen:

Chantal zei

Dus dit bedoelde je! Ziet er leuk uit joh

Margreet zei

Oh Karin, deze vind ik echt geweldig. Mooie kleuren ook en leuke embellies!! Zo'n leuk idee.....