Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

woensdag 8 augustus 2012

Traveljournal af!

Eind juli had ik een workshop Traveljournal gevolgd en het resultaat daarvan had ik een paar berichten geleden al laten zien. Intussen is de vakantie waarvoor het album bestemd was voorbij en heb ik de foto's en de embellies in het dagboek geplakt. De teksten had ik tijdens de vakantie geschreven in het boekje, en op de gok had ik er lege plekken in gelaten voor de foto's. Het was af en toe passen en meten dus, maar ik ben toch behoorlijk tevreden over het resultaat en de manier van werken. Ook leuk als je je vakantiealbum al zo snel af hebt, en niet pas een jaar of nog langer later.4 opmerkingen:

stampidoe zei

ziet er super leuk uit Karin en wat ka die Shazli genieten zeg met zijn big smile

liefs yvon

Maaike zei

Zegt er een iets over mij! Superleuke dingen heb je gemaakt hoor!! Nu vasthouden! Dat album wat je met de workshop gemaakt heb ik ook al zo gaaf!

Miranda zei

Ziet er super uit Karin.
Wat een goed idee om het zo te doen.
Groetjes Miranda

Kim zei

Ik kwam toevallig je blog tegen vandaag. Hier ook een scrapper, zij het dan wel digitaal :) Heel leuk, zo'n traveljournal zeg!