Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

maandag 31 oktober 2011

44

Deze LO heb ik al een tijdje af, maar omdat het geheugenkaartje van mijn camera niet meer in de pc wilde, kon ik hem niet laten zien. Maar nu alles weer doet wat het moet doen, dus wel!

Ik heb de LO gemaakt met een foto van de eerste spijkerbroek die ik bij een gewone Miss Etam kon kopen. Maatje 44 en ja, dat is voor mij 'maatJE'.

Photobucket

Wat details: Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

4 opmerkingen:

Rianne zei

Prachtig; ik vind het een superleuke LO met heel veel details (je blijft kijken..)

Enne gaaf natuurlijk maatje 44 :D

Maaike zei

Superleuk lootje Karin!

Alma zei

Wauw Karin, wat ontzettend knap van je dat je al zover bent gekomen! Het is al lang geleden dat we contact hebben gehad en dat ik op het forum ben geweest en stond er versteld van toen ik net je LO zag. Hij is prachtig trouwens! Hoop dat alles verder goed met je gaat. Ben nog steeds niet weer in de scrap of hobby mood, alleen haken doe ik zo af en toe en ik vraag me af of het ooit nog terug komt, het is al zo lang geleden. Nou, ik ben in ieder geval blij dat jij er nog wel zo mee bezig bent, volg je nog steeds en vond je dolfinarium boekje ook erg leuk!
Groetjes, Alma

Ingen zei

erg mooie LO en ik vind 44 ook een maatJE ;-)