Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

vrijdag 31 december 2010

Mijn BOM 2010 is af!!!

Zo, hij is af, mijn BOM 2010. Heb deze week de laatste 6 pagina's gemaakt. Wilde hem namelijk persé dit jaar nog af hebben. Werd nog lastig gemaakt, doordat ik bijna geen foto's meer heb van afgelopen jaar. Mijn externe harde schijf is namelijk kaduuk en we zijn nog steeds aan het proberen de foto's die erop staan te redden. Maar goed, het is gelukt en ik moet zeggen dat ik echt heel tevreden ben over mijn boekje. En dat zeg ik niet snel over mijn eigen werk. Hihi.

Dit zijn de laatste pagina's.

De U: de opdracht was muziekpapier te gebruiken. Ik heb me er niet aan gehouden, omdat ik het niet passend vond bij de foto die heb gebruikt. Had eigenlijk een foto willen gebruiken van een concert van UB40 waar we geweest zijn een paar keer, maar ja, zijn geen foto's meer van dus...

Photobucket
Photobucket

De V. De opdracht was helemaal vrij. Hoefde me dus nergens aan te houden.

Photobucket

De W: de opdracht luidde als volgt: gebruik glimmermist. Nou ben ik daar niet zo'n heel erge fan van, maar ik had een kleur gekozen die bij het papier paste. Bleek het flesje niet te spuiten... Geen glimmermist dus. Ook foto's had ik niet voor deze pagina. Had een foto van mezelf voor ik de operatie onderging willen plaatsen, maar je raadt het al: ook die stonden op de harde schijf. En dan eentje van mezelf met 35 kilo minder... Helaas dus.

Photobucket

Photobucket

De X. Moeilijke letter, ben dus maar even uitgeweken naar het Engels. Opdracht was rood en groen te gebruiken. Was geen probleem.

Photobucket

De Y van yoghurt. Opdracht: gebruik tape. Laat ik dat nou niet hebben zeg. Heb alles wel met dubbelzijdige tape vastgeplakt, maar dat was vast niet de bedoeling denk ik zo.

Photobucket

En de laatste letter van de BOM: de Z. De opdracht was om er een soort ansichtkaart van te maken of een postzegel te gebruiken. Nou, de laatste opdracht kon ik dus gelukkig nog goed uitvoeren.

Photobucket

Nou, dat waren mijn berichten voor 2010. Ik wens iedereen een heel goed, gezond en gelukkig 2011 toe. Fijne jaarwisseling!

3 opmerkingen:

Margot zei

gaaf geworden je bom!

de beste wensen voor het nieuwejaar met een beetje meer geluk voor jullie!

Chantal zei

Oh Karin wat goed dat je je bom toch nog af hebt zo op de valreep van 2010.
En je pagina's zijn ook nog eens allemaal prachtig.
Ik hoop dat 2011 voor jou en Shazli goede berichten gaat geven.

Helga zei

Prachtige LO's. Leuk ook om de teksten erbij te lezen.
De allerbeste wensen voor 2011 voor jouw en Shazli.