Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

woensdag 28 januari 2009

Framed

Begin november hadden we met een aantal dames van het SBF weer een scrapweekend. Een van de LO's die ik daar heb gemaakt, is door Hanny gebruikt als basis voor de Secret Scrap Lift. Ik had de LO gemaakt en een heleboel scrapgenootjes vonden hem zo mooi, dat ze hem wilden liften. En toen kregen we het idee om deze als beginLO te gebruiken. Het grappige was dat ik deze SECRET lift dus gewoon met ruim 20 anderen erbij heb zitten maken!!! Ik moest natuurlijk wel een smoesje bedenken waarom ik hem niet op mijn blog plaatste (men wilde hen immers zien om hem te kunnen liften) en ik heb maar gezegd dat ik er tijdens het fotograferen een kop thee overheen heb laten vallen... Sorry voor het leugentje, maar ja, we moesten iets...

Dit is hem dus:

Photobucket

En dit zijn de detailfoto's:

Photobucket Photobucket Photobucket

9 opmerkingen:

Hanneke zei

Mooie LO!

Chantal zei

Ik heb eens zitten kijken op je blog, maar je hebt toch wel een heel eigen stijl, je maakt prachtige dingen, zoals dit lootje, helemaal te gek!!

petra zei

Een prachtige Lo heb je gemaakt

Michelle zei

Mooi!!! Heerlijke kleuren. Die ga ik misschien ook wel liften (als dat goed is)

Alma zei

Hij is geweldig mooi Karin, ik ga hem denk ik ook een keer liften!

Inge zei

wat is het toch een goeie smoes geweest he!! Ik denk dat ik hem alsnog eens ga liften want mijn resultaat lijkt hier niet echt heel veel meer op haha! Hij is namelijk (vond ik toen ook al) geweldig!

Groetjes

Anoniem zei

Prachtige lo Karin,groetjes Joke.

natacha zei

wauw prachtige lo
super foto
is echt 1 mooi geheel geworden
groetjes natacha

me-bear zei

Hahahaha!!! ja super verhaal Karin! Daar hou ik wel van, dat soort 'geintjes'... Wel een groot compliment dat zoveel mensen 'm wilden liften. Vind het ook zeer terecht hoor, want vind 'm ook heel mooi!
Liefs, Monica