Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 20 april 2008

Free style

Vorige week zaterdag heb ik in Nieuwerbrug een workshop freestylen gevolgd. Was toch wel even wennen voor iemand als ik, waarbij altijd alles helemaal precies rond moet zijn bijvoorbeeld. Het was puur handwerk, er kwam geen apparaat of cirkelsnijdertje aan te pas! Alles werd met een schaartje geknipt en elke letter is zelf geschreven... Maar het is echt heel erg leuk om te doen. Natuurlijk was het boekje niet af tijdens de workshop, maar ik heb het van de week thuis afgemaakt. En nu is het af. Vind het erg leuk geworden moet ik zeggen.

8 opmerkingen:

judith_1974 zei

Karin, hij is super geworden!!!!!!!!!!! Geweldig die tags!!!!! mag ik hem please ook op mijn blog zetten??

Groetjes Judith

Karin zei

Tuurlijk mag dat. Is alleen maar leuk!

Marsha zei

wat een prachtig boekje heb je gemaakt !

Alma zei

Wow Karin, wat een enorm gaaf boekje is dat geworden zeg! Ik vind de kleuren helemaal geweldig en de basis van karton schitterend, heel mooi gedaan!

Ilona zei

Superleuk geworden Karin!

Rianne*Z zei

Die is heeel leuk geworden Karin!!

Wendy zei

Wow Karin wat is hij gaaf geworden zeg. Toppie.

Caroline van Scrap2be zei

Kan me voorstellen dat je er trots op bent! Heel mooi uitgewerkt met prachtig papier (heb ik ook liggen, lol!) en mooie foto's! Echt een plek op je THUIS te voelen, hoor!