Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

vrijdag 30 juli 2010

BOM 2010 de N

Vanmorgen de N van mijn BOM 2010 eindelijk afgemaakt. Nu ik dit berichtje zit te schrijven, bedenk ik me ineens dat ik niet meer aan de opdracht (gebruik stickers op je pagina) heb gedacht...Oeps! Nu gebruik ik niet vaak stickers (heb er nauwelijks), dus ik weet niet eens of ik bijpassends zou hebben gehad. Nou ja, hij is af en ik laat hem maar zo. Op naar de O maar weer!

Photobucket

De journaling: Photobucket

woensdag 28 juli 2010

2 series ATC'tjes gemaakt

Gisteren ben ik een dagje bij Carla gaan scrappen en heb ik 2 series van drie ATC'tjes gemaakt. Dit zijn ze (natuurlijk staan ze ook op mijn Flickr-pagina en daar kun je dan ook zien welke geruild kunnen worden):

Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket

zondag 25 juli 2010

Bom 2010, de M

Jaja, ik ben weer bijna bij. Heb de M gemaakt en de opdracht daarbij was journalingstrookjes te gebruiken. Denk dat ik vandaag ook ga proberen de N te maken, weet aleen nog niet wat ik met die letter van plan ben. Mocht ik eruit komen, dan verschijnt de foto natuurlijk ook weer hier.

Photobucket

donderdag 22 juli 2010

Eindelijk weer gescrapt: BOM 2010

Ik heb eindelijk weer eens gescrapt. Liep een paar letters achter met mijn BOM 2010 en heb nu 2 letters bij gewerkt. Nu nog 2 en dan ben ik weer helemaal waar ik zijn moest.

Voor de K was de opdracht om een non-scrap embellishment op je pagina te gebruiken. Ik heb maar een stukje uit de verpakking van de kaas gekozen.

Photobucket

Een paar details: Photobucket

Photobucket Photobucket

Voor de L was de opdracht een zwart-wit en een kleurenfoto op je bladzijde te gebruiken.

Photobucket

Nu weer op naar de M en de N!!!

donderdag 1 juli 2010

Ben weer boven water!

Zie dat ik al bijna 2 weken niet geblogd heb. Ben niet gestopt met scrappen hoor, maar ik heb zoals een aantal van jullie weet een operatie ondergaan en mijn hoofd stond/staat niet zo naar scrappen. Heb gewoon de puf nog niet... Toch begint het een beetje te kriebelen merk ik. Misschien dat ik een dezer dagen de draad een beetje probeer op te pakken met het maken van wat ATC'tjes. Gewoon even klein beginnen. Mocht ik wat te showen hebben, dan krijgen jullie het te zien hoor. Het komt goed!