Welkom...

... op mijn blog. Hartstikke leuk dat je hier even komt kijken. Als je het leuk vindt een berichtje achter te laten, aarzel niet. Hopelijk kom je nog eens langs!

zondag 27 juli 2008

Dream...

Jemig, wat was het vandaag warm. Nou kan ik het normaal gesproken wel goed hebben die hitte, maar vandaag had ik er even niet zo'n zin in. Heb dus begin van de middag lekker voor een open raam zitten scrappen en een LO afgemaakt waar ik eerder deze week een beginnetje mee had gemaakt. Wel grappig om een LO te maken van een foto van half maart 2006. Het was toen heel koud en miezerig en we liepen met een dikke sjaal om en hubje zelfs met een muts op zijn hoofd. Alleen al van het zien van die foto kreeg ik het al een beetje minder warm. Hihi. Daarna nog wel lekker met een tijdschriftje in de tuin gezeten hoor. En nu eerst maar even eten en dan de scrapkamer een beetje op orde gaan brengen, want het is me daar een zooi...

Photobucket

Details:
Photobucket Photobucket

vrijdag 25 juli 2008

Wooden Shoes

Deze week een LO gemaakt met een foto van ruim 2 jaar geleden. We sloten een weekendje Den Haag af met een bezoekje aan Madurodam.

Photobucket

Een paar detailfoto's:
Photobucket

Photobucket Photobucket

maandag 21 juli 2008

Allemaal leuke dingen!!!

Afgelopen weekend zijn we lekker een weekendje naar Noord-Holland geweest. Als echte toeristen hebben we met een camera op de buik echt Hollandse toeristische plekjes bezocht: de Alkmaarse kaasmarkt, de Zaanse Schans en natuurlijk konden we het strand van Castricum niet overslaan. Al die foto's vragen er natuurlijk om gescrapt te worden. Ik ga van de week een hoop foto's bestellen en als ik het boekje waar ik nu mee bezig ben af heb, zullen jullie vast wel wat LO's of een mini-boekje van dit weekendje gaan zien.

Verder kreeg ik vandaag heel erg leuk nieuws van Berthine van Creabest. Ik ben samen met Alma gekozen om in hun Designteam plaats te nemen. Keileuk! Heb er al helemaal zin in.

donderdag 17 juli 2008

Horen, zien, zwijgen

Ik had deze week nog niet zo heel veel gescrapt en de tijd die ervoor had, was naar het boekje waar ik mee bezig ben gegaan. Overigens ben ik daar al best een eindje mee. Gisteravond hadden we echter weer een online crop van het SBF en toen heb ik deze LO gemaakt. Het leek een lastige foto, qua kleuren, maar toen ik in mijn papiervoorraad zat te snuffelen, kwam ik deze BG-lijn tegen en die paste toch wel heel goed.

Dit is het geworden:

Photobucket

En enkele detailfoto's:
Photobucket Photobucket Photobucket

vrijdag 11 juli 2008

En nog een keertje Antigua

De LO's waar ik het gisteren over had heb ik vanmorgen even afgerond en op de foto gezet. Het zijn weer LO's van onze reis door Midden-Amerika 2 jaar geleden en ik denk dat het (voorlopig?) de laatste zijn van die vakantie. Nu eerst maar eens verder aan een boekje over een bezoekje met Maud aan de kinderboerderij een tijdje geleden. Maar mezelf kennende, zal er vast wel een keer een LO gemaakt worden, want boekjes duren altijd zo lang... nou ja, bij mij in elk geval.

Photobucket

Photobucket

En een paar details:

Photobucket Photobucket

donderdag 10 juli 2008

Pechdag

Het zat vandaag niet mee. Naast het druilerige weer dat al veeeeeel te lang aanhoudt, heb ik vandaag weer niet kunnen scrappen. Ik was gisteren begonnen aan een tweetal LO's en was van plan die vanmiddag af te maken en dan hier te plaatsen, maar wat denk je: is mijn auto vandaag gekraakt en is de radio-cd-speler foetsie. Ik heb dus vanmiddag niet lekker zitten scrappen, maar heb van 2 tot half 7 op en neer gereden van Breda naar Oosterhout en weer terug, van de politie naar Carglass en weer naar de politie. Ik had me deze donderdag heel anders voorgesteld... Maar morgen maak ik ze af en dan gaan ze op de foto!

zondag 6 juli 2008

Sneak

Heb gisteravond en vandaag weer lekker zitten scrappen. Helaas mag ik nog niet laten zien wat ik heb gemaakt, omdat de scrap voor een secret scraplift is en hij pas gepubliceerd mag worden als iedereen hem heeft gemaakt. Maar een sneak mag denk ik wel. Klik hier voor meer gratis...

Ga deze week lekker verder met scrappen, heb de inspiratie weer te pakken geloof ik en gelukkig ook weer wat tijd.

zaterdag 5 juli 2008

Ballenjongen

Eindelijk heb ik tijd gehad om deze LO af te maken. Was er 2 weken geleden aan begonnen, maar door alle drukte kwam het er maar niet van om hem af te maken. Maar nu is hij dus af. Het is mijn kleine neefje Len, die ruim 2 maanden geleden op mijn verjaardag was en daar lekker met de bal ging spelen.

Photobucket

Hier nog een aantal detailfoto's:

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Vandaag heb ik ook de nieuwe secret scraplift (de 8e ronde alweer!) van Hanny ontvangen. Hij is weer hartstikke mooi, maar hij is secret, dus ik mag hem hier voorlopig nog niet laten zien. Ga zo meteen eens even kijken met welke foto's ik die kan gaan maken en dan kan ik daar vanavond en morgen lekker mee aan de slag. Heerlijk hoor om weer eens lekker aan de scrap te gaan.

Ik ben getagged...

... door Annie en nu moet ik 5 vragen beantwoorden en weer 5 mensen taggen.

Wat deed ik 10 jaar geleden: ik was toen druk bezig met de voorbereidingen voor ons huwelijk. Het was een paar dagen voor mijn vertrek naar Egypte (waar we dus zouden gaan trouwen) en ik had heel veel te doen: papieren regelen, koffer pakken etc.

5 dingen die ik vandaag heb moeten doen: nog niet zo veel. Heb mijn blog zitten bijwerken en dat was een hele klus, omdat ik Awards mocht uitreiken. Ik ga zo meteen een brunch voor ons maken en verder heb ik eigenlijk weinig plannen voor vandaag. Heb 2 heel drukke weken achter de rug, dus het zal waarschijnlijk blijven bij een krantje lezen, de was doen en scrappen (eindelijk!).

Wat is mijn lievelingseten: moeilijke vraag zeg. Ik vind gebakken aardappeltjes lekker, maar ook nassi, Italiaanse gerechten, frietjes met biefstuk, salades en vis!

Wat zou ik doen als ik miljonair zou zijn: Uhm... ik zou in elk geval nog meer op vakantie gaan en vaker uit eten. Waarschijnlijk gewoon mijn huidige autootje houden en ook zou ik denk ik niet verhuizen. .

Plaatsen waar ik heb gewoond: Geertruidenberg, Tilburg, Rotterdam, Gouda, weer even terug naar Geertruidenberg en nu sinds 8 jaar Oosterhout.

Ik geef de Award door aan...

Hèhè, eindelijk ben ik zover dat ik de Award kan doorgeven aan een 7-tal andere scrapsters. Ik wilde geen Award uitreiken aan iemand die er al eentje heeft ontvangen, maar ik vind heel veel dames van het SBF supermooie dingen maken. Ik kom ook in Frankrijk terecht. Vind dat daar een aantal dames zit dat werkelijk supermooie dingen maakt.

Ik plaats nog even een keer de regels met deze keer ook de Engelse vertaling erbij. De Franse vertaling zet ik er even apart onder.

Who gets the "Brillante Weblog Award"? (wie krijgt de Briljante Weblog-award??)
Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. (Websites en Blogs die opvallen door actualiteit, thema's en design)

Here are the Award Rules (regels voor de Award):
1. The winner can take the logo (de winnaar mag het logo plaatsen)
2. Place a link to the person that send you the award (plaats een link naar de persoon van wie je de Award gekregen hebt)
3. Give the Award to at least 7 other Scrapbooking-Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy (stuur de award naar minstens 7 andere scrapbookblogs die door opvallen door actualiteit, thema's en design)
4. Put a link to these sites on your Blog. (zet een link naar deze sites op je blog)
5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award (laat een berichtje achter op hun blog dat ze een Award gewonnen hebben)

I'd like to give the Award to these ladies. I really admire their scrapbook-work and like to visit their blogs: (ik wil graag de Award doorgeven aan de volgende dames, omdat ik heel veel bewondering heb voor wat zij maken en van wie ik inspiratie krijg als ik hun blogs bezoek): (zie onderaan bericht)

Et finalement en français:

Une de mes copines de scrap m'a donné un prix d'honneur: le Brillante Weblog Award. Le prix est arrivé aux Pays-Bas par l'Italie et l'Allemagne. C'est une grande surprise pour moi en j'en suis fière. Merci beaucoupJill!

Qui peut reçevoir le "Brillante weblog Award"? Ce sont les blogs et les websites qui frappent par leur actualité, leurs thèmes et leur design.

Voici le règelement à propos du prix:
1. Le/la bénéficiaire est autorisé à mettre le logo du prix sur son blog.
2. Mettez le 'link' du blog de la personnen dont tu as reçu le prix.
3. Choisissez au moins 7 autres personnen qui ont un blog du scrap qui frappe par son actualité, ses thèmes en son design.
4. Mettez les 'links' de ces blogs sur ton blog.
5. Ecrivez un message / une réaction sur leurs blogs pour annoncer le fait qu'ils/elles ont reçu le prix.

Moi, à mon tour, je donne le Prix d'honneur aux dames suivantes, parce que j'adore leurs scraps et parce que leurs blogs me donnent beaucoup d'inspiration.

Monique
Corine
Shirel
Isabelle
MC
Hinke
Annie

Gefeliciteerd, congratulations, mes félicitations!

Druk, druk, druk...

De afgelopen 2 weken is het niet van scrappen gekomen. Heb het heel erg druk gehad met van alles en nog wat en kwam maar niet aan scrappen toe. Gelukkig wordt het dit weekend en de komende weken wat minder druk (zoals het er nu naar uitziet in elk geval) en kan ik weer lekker gaan scrappen. Er ligt genoeg klaar, dus dat gaat helemaal goed komen.

Wat ook goed gaat komen is de toekenning van de Awards. Ik was al tot 6 blogs gekomen, maar nu zie ik dat er in elk geval al eentje daarvan van iemand anders de Award heeft gekregen. Tja, dat krijg je als je zo lang wacht. Moet dus nog naar 2 bloggers op zoek, maar dit weekend gaat het echt gebeuren! Wie o wie???